Termékek Menü
0

Építőipari munkák költségei anyagárakkal és munkadíjakkal

Építőipari költségbecslési segédlet : a legszélesebb körben használt építőipari költségbecslő szakkönyv immár 25 éve! Az évente rendszeresen megjelenő, nagy sikerű kiadvány a szakembereknek nélkülözhetetlen támpont, a lakosság számára pedig segédeszköz a különböző építési-szerelési munkák költségeinek pontos meghatározásához.

A könyvet szakszerkesztette és árazta a Hunginvest Kft.

A 2017-es kiadvány a MÉK, a BÉK, MMK, ÉVOSZ, LOSZ és a BKIK közreműködésével, 2017. április 5-én jelent meg.

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnöki Kamara, a Budapesti Építész Kamara, a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége, valamit az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének tagjai a 2017-es segédletet 40% kedvezménnyel vásárolhatják meg. (tagonként egy példányra érvényesíthető a kedvezmény). (Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy 2011-től az említett kamarák tagjai nem kapnak ingyenes példányokat a könyvből, viszont csökkentett áron vásárolhatják meg azt.) 

2014-től pedig a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara és a Képesített Ingatlanvagyon-értékelők Országos Szövetségének tagjai 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a segédletet.


A kiadvány digitális formában is megvásárolható partnerünk, a Digitalstand Kft. oldalán:


2014-es segédlet:
https://konyv.digitalstand.hu/epitoiparisegedlet

2015-ös segédlet:
https://konyv.digitalstand.hu/epitoiparisegedlet2015

2016-os segédlet:
https://konyv.digitalstand.hu/epitoiparisegedlet2016

2017-es segédlet:
https://konyv.digitalstand.hu/epitoiparisegedlet2017


A digitális kiadványok ára 3.000 Ft (figyelem: a digitális kiadványra a fent felsorolt kedvezmények nem érvényesíthetők!)

Rendezés:
Nézet: