Termékek Menü
0
Munka- és környezetvédelem Katt rá a felnagyításhoz

Munka- és környezetvédelem

Ár:
3.100 Ft
2.790 Ft (2.657 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Gyártó cikkszám: 978 963 9702 47 9
Cikkszám: 978 963 9702 47 9
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A könyv kifejezetten a magas- és mélyépítő technikusok számára készült. A témaköröket a korábbi GS-0-09 kódjelű tankönyv, illetve a kerettantervek tartalmi ajánlásai alapján állítottuk össze. Természetesen a vizsgakérdéseket is figyelembe vettük.
 
A könyv első fejezetei a munkavédelemmel foglalkozó törvényt alapul véve alapfogalmakat, feladatokat, jogokat és kötelességeket, a biztonságos munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit tisztázza. Ezek olyan lényegi kérdések, illetve témakörök, amelyek teljesítése, illetve ismerete mind a munkavállalók, mind pedig a munkáltatók érdeke. Az 5. fejezet a tűzvédelemhez kapcsolódó tananyagrészekkel foglalkozik, így égéselmélettel, a tűzjelzés, a tűzoltás módjaival, a tűzoltó készülékek használatával. A következő 6. fejezet a munkaegészségüggyel, foglalkozási ártalmakkal és az egyéni védőeszközökkel foglalkozik. Ezután az elsősegélynyújtást mutatjuk be, szemléletes ábraanyag segítségével. Az építőiparhoz köthető környezetvédelem témakörét is vizsgáljuk. A 9-10. fejezetben az egyes építőipari munkákhoz kapcsolódó legfontosabb munkavédelmi szabályokat, gyakorlati tudnivalókat ismertetjük.
 
A könyv fejezeteinek végére könnyű, a tananyagot teljesen átfogó kérdéseket és gyakorló feladatokat helyeztünk el, amelyek alkalmasak a megszerzett tudás rendszerezésére, ismétlésére. A tanuló a válaszokat a kihagyott helyekre írhatja be. A könyvben emellett órán, illetve otthon elvégezhető kis feladatokat helyeztünk el, melyek alkalmasak az ismeretek szélesítésére, az érdeklődés felkeltésére.
 
Terjedelem: 256 oldal
Formátum: B/5
Kiadás éve: 2012

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő