Vegyes kőműves feladatok - Szerényi István, Szerényi Attila

Vegyes kőműves feladatok - Szerényi István, Szerényi Attila Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.300 Ft
2.070 Ft (1.971 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Gyártó cikkszám: 9789639702424
Cikkszám: 665987458
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Leírás és Paraméterek

A könyv az MKIK által kiadott központi programok tartalmi ajánlásai alapján készült. Az azonos nevű modul két olyan tananyagegységet tartalmaz, amelyek nem igazán épülnek egymásra, nem kapcsolódnak egymáshoz.
 
A nyílászárók témakörében bemutatjuk az őket érő hatásokat, a jellemző szerkezeti feléíptésüket, méreteiket. Az ablakok és ajtók fő típusanak ismertetése után ismertetjük a beépítés különböző módozatait. Röviden foglalkozunk árnyékoló szerkezetekkel, garázsajtókkal, különleges nyílászárókkal. Ezeket a szerkezeteket nem kőművesek építik ugyan be, de fontos számukra, hogy a tartószerkezetet hogyan kell megépíteniezen nyílászárók fogadására.
 
A szerkezetek bontásáról szóló fejezet több részre tagolható. Először a bontái munkák engedélyezéséről foglaljuk össze a legfontosabbakat. Ezután egy képzeletbeli épületbontás technológiai sorrendjének megfelelően bemutatjuk az egyes épületszerkezetek bontására vonatkozó tudnuvalókat. A központi program előírásainak megfelelve az átalalkítási munkák közül kiemeltük a nyíláskiváltás, -szélesítés témakörét. A fejezetet a bontási munkák gépeivel zárjuk.

A fejezetekben ahol lehetett tervolvasási, házi-, és gyakorlaton megoldandó feladatokat helyeztünk el. A tananyagrészeket munkafüzet jellegű kitöltendő feladatokkal zárunk.

Kiadó: Szega Books

Kiadás éve 2012
Kötés típusa Puha
Oldalszám 92
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kosár
Névnapok

Ma 2017. április 30., Katalin, Kitti napja van.

Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.

Merit&Facebook