Termékek Menü
0
Biztonságos munkavégzés feltételei az építőiparban Katt rá a felnagyításhoz

Biztonságos munkavégzés feltételei az építőiparban

Ár:
1.600 Ft
1.440 Ft (1.371 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Gyártó cikkszám: 978 963 9702 38 7
Cikkszám: 978 963 9702 38 7
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A könyv az MKIK által kidolgozott központi programokhoz készült. Ez a korábbi tartalmakat határozta meg jórészt a követelmények között. A témakörhöz kevés elméleti óraszámot írtak elő. Ehhez igazodva a könyv a korábbi munkavédelmi témájú kiadványokhoz képest csak 96 oldalas lett.

A könyv első fejezetei a munkavédelemmel foglalkozó törvényt, szabványokat és előírásokat alapul véve alapfogalmakat, feladatokat, jogokat és kötelességeket, a balesetmentes munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit tisztázzák. Ezen témakörök alapos ismerete mind a leendő munkavállalók, mind pedig a munkáltatók számára elengedhetetlen.

A harmadik fejezetben többek közt megismerkedhet az olvasó az anyagmozgatás szabályaival, a veszélyes anyagok tárolásával, a különböző veszélyeket jelző szimbólumokkal. A tűzvédelem előírásaival, a tűz jelzésével, a teendőkkel, valamint a munka-egészségüggyel külön foglalkozunk. Ehhez kapcsolódónak az elsősegélynyújtási ismeretek. Itt azokkal a sérülésekkel és ellátásukkal lehet megismerkedni, amelyek az építési helyszínen előfordulhatnak. A környezetvédelem legfontosabb feladatait is vizsgáljuk. A témakörök végére a tananyagot teljesen átfogó kérdéseket és gyakorlófeladatokat helyeztünk el, amelyek alkalmasak a megszerzett tudás rendszerezésére.

A többi modulkönyvünkhöz hasonlóan igen gazdagon illusztrált kiadványt bármely szakma tanulói sikerrel használhatják.

Terjedelem: 96 oldal
Formátum: B/5
Kiadás éve: 2011

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő